Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over Camping Nature Parc L'Ardéchois
Een vakantie in het teken van natuur op Camping Nature Parc L'Ardéchois. Op het centrale plein vermaak je je aan het zwembad of in het restaurant. Het sanitair is daarnaast heel schoon. Loop naar beneden en stap zo je kano in voor een tochtje over de Ardèche. Lopen naar het toeristische dorpje Vallon Pont d’Arc kan natuurlijk ook.
Op deze camping word je wakker tussen de vogels, vooral in het begin van het seizoen. Het is een heel mooie plek, met grote, schone plekken waar je je meteen welkom voelt. Alles is netjes en schoon, waardoor je echt kunt ontspannen. De camping straalt rust uit en je merkt dat vakantiegangers hier komen voor de warmte en gezelligheid. Het restaurant krijgt een dikke pluim vanwege de gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Veel vakantiegangers vinden de sfeer hier heel aangenaam en de setting perfect voor een relaxte tijd. Het zonnetje, de vogels en de frisse geur maken het extra prettig. Het zit gewoon in de kleine details die herinneringen geven aan een fijne, stralende vakantieplek waar je gerust je koffers mag pakken.
Adresgegevens | Route touristique des gorges de l'Ardéche, F-07150 |
Camping Nature Parc L'Ardéchois
Prachtige kamping maar ik vind 8 voldoende. Het restaurant persoonlijk krijgt van mij 10 door hun gastvrijheid
Een prachtige camping: In het begin van het seizoen is het hier rustig en wordt je wakker tussen de vogels.
De camping is goed, de plekken ruim en het sanitair is keurig verzorgd. Alleen vonden we het meer dan vreemd dat, ook al hadden we gereserveerd, we even voor 12 uur worden weggestuurd met een combinatie van auto en caravan omdat de receptioniste nog niet weet waar we kunnen staan. Of we maar even naar het parkeerterrein van de Arc (richting route des Gorges) of naar Vallon zelf kunnen rijden om rond twee uur te bellen of er meer bekend is. Vraag mij af of deze mevrouw wel eens met caravan naar één van beide plaatsen gereden is. Rond twee uur mochten we eindelijk de camping op en konden slechts vaststellen dat er meer dan voldoende lege plekken waren. Vreemd is ook dat het bordje "Complet" de nodige dagen voor de receptie stond terwijl er altijd minimaal 20 plekken vrij waren.